5 ČINJENICA O MENI

Kako sam prozvana da napišem pet činjenica o sebi i to od dečka koji me nekoliko dana prije ovoga postidio što ne pišem blogove češće. Odlučila sam da ovaj izazov, koji kruži instagramom napišem baš u blog formi.

Pa da počnemo…

5 ČINJENICA O MENI: 

  1. Sviram harmoniku, išla sam 4 godine u muzičku školu i pjevačku školu. Drugi sam glas (alt), ali se stidim i da pjevam i da sviram, jer mislim da nisam u tome dovoljno dobra.
  2. Mislim da sam jedna od rijetkih osoba koja ne voli putovanja i ne divim se zgradama i svemu što vidite kad neko ode na neko putovanje. Više volim prirodu, drveće, cvijeće i oblake. To ne znači da ne volim otići negdje, jer volim.
  3. Obožavam matematiku i fiziku i čak sam išla na takmičenja. Volim da sam svestrana, pa čak i ako nešto ne volim, uvijek pokušam da shvatim zašto je to tako. Zato sad često idem na radionice koje nisu možda moja „šoljica čaja“, ali znam da su bitne i da će mi značiti u mom daljem razvijanju i učenju.
  4. Nisam stidljiva i pričam za deset. Izgledam mirno i povučeno, ali volim da se šalim, smijem i družim. Tako da sam još od svoje osnovne škole vodila programe u svom gradu i nisam imala tremu. Veoma sam glasna, pa su se često šalili: „Ako crkne mikrofon, nema veze, nju svi čuju do kraja sale“. A, tako sam i dobila svoje prvo vođenje programa, jer sam bila najglasnija, a znala sam lijepo i čitati (pobijedila sam u najboljem čitanju, samo ne znam koji je to bio razred).
  5. Išla sam godinama na folklor i volim tradiciju. Znam igrati kolo i to je jedino od vježbanja u mom životu što sam ikad uradila, jer se znam našaliti kako je to za mene bio i sport, jer smo znali vježbati baš dugo i imali smo uvijek dosta proba pred nastupe.

To je to!

Pozivam sve drugare i drugarice sa bloga da se uključe u ovaj izazov, da se malo bolje upoznamo. Dobra je ideja. Do sljedećeg bloga, koji se nadam nećete dugo čekati hahahha 👋😊❤

7 thoughts on “5 ČINJENICA O MENI

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.