Svuda pođi, na instagram dođi

Imala sam potrebu da napišem blog, s obzirom na šok koji sam prouzrokovala kod svojih prijatelja, jer sam otvorila instagram. I sva ta pitanja, otkud ja tu. Podsjetiću vas da moj blog Zašto nemam instagram?“ i dalje ostaje ovdje i ne planiram da ga brišem, a shvatićete u nastavku i zašto.

Log in – Instagram

Jednog lijepog dana, otvorim ja instagram. Hej, šalim se! Ne sjećam se da li je bio lijep dan ili nije. Znam samo da sam sebi rekla: „Neke korake moraš uraditi kako bi bila vidljiva svijetu“. Dugo sam bila bez društvenih mreža i izbjegavala ih. Shvatila sam, ako nisam „LOG IN“ negdje, rijetko ko će sam od sebe pitati gdje sam, šta radim. Izgleda da moraš sam da se nametneš i kažeš: „Ej, ovo je ono što radim, pogledajte“. E, a to je ono što ja ne volim. Valjda i dalje živim u nekom čudnom vremenu, pa iako sam baš komunikativna nisam dosta i otvorena. Ne znam šta da vam kažem.

Uradila sam ovaj korak, iako sam svima govorila da neću. I dalje odbijam da ga imam, aliiii.. Uvijek postoji ali. Mislim, ako nešto želiš da radiš, onda želiš da drugi i vide tvoj rad. Tako sam ja nečujno ušla u svijet instagrama i otvorila ga. Sad kad sam tu, čuvajte me se. Šalim se, hahaha.

instagram-2151050_1280

Photo: Pixabay

Šta sad?

Ništa, sad bukvalno ništa. Sad sjedim tako i objavim story ili fotografiju i gledam kod drugih šta kod njih ima. Ništa spektakularno, samo što sad gledam kako i dalje ljudi iznose previše svog privatnog života. Pa recimo ne moram da odem kod nekog u goste, nego već sad znam sav prostor koji imaju. Pa im recimo znam sve šta se nalazi u stanu, gdje su i slično. Ne kažem da je to sve loše. Samo, ipak mislim da se neke stvari moraju zadržati za sebe.

Da budem iskrena, otvorila sam najviše instagram, kako bih stavila story ili fotografiju i onda napisala „u opisu profila vam se nalazi link do mog bloga“ i onda da me čita ko god hoće. U planu imam da promjenim izgled svoje strane, ali i da uplatim domen i hosting. Tako da jedva čekam te promjene. I onda sam htjela da otvorim instagram, pokažem vam verziju koja je sad i onda verziju poslije. Ili što bi blogerke rekle, before and after (hahaha!).

Naslov mi je simpatičan, jer pokazuje jedan paradox. „Svuda pođi, kući dođi“, samo kod mene je na instagram dođi. Izgleda da će ovo biti moja druga kuća, jer ću tu moći da povežem svoj blog. A, blog? Pa blog mi je trenutno oaza mira. Moj kutak, dio u koji planiram da ulažem. Jer kako reći nekome ko voli da piše, da ne piše i to uvijek?

Evo petak je, pola 4 i ja pišem. Pisala sam i u 22 sata i pola 12 naveče i u 8 ujutru. Vrijeme i dan nije bitan. Bitno je da ćemo se sad družiti i na instagramu, pa bih voljela pozvati i vas dragi moji čitaoci, blogeri, drugovi i drugarice da se pratimo i čitamo. Moj instagram: brankica_smiljanic.

follow-1277029_1280

Foto: Pixabay

4 thoughts on “Svuda pođi, na instagram dođi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.