Info čas: Kako postati bloger?

Nisam, inače, mislila ništa napisati na ovu temu. Mislila sam samo staviti objavu koju je predsjednica Udruženja za promovisanje kulture i mišljenja Sofia, Ana Galić objavila na svom blogu. A, onda sam, ipak, odlučila da napišem nekoliko rečenica.

Nisam osoba koja misli da je predavač i nisam imala ambicije da budem jedan. Razrednik u osnovnoj školi mi je govorio kako je lijepo biti predavač i da i ja, jednog dana, upišem taj fakultet. Međutim, nisam se vidjela u tome, a i ljubav prema novinarstvu me odvela u sasvim drugi pravac.

Ipak, dočekalo me i to da budem i ja predavač, spletom okolnosti. Pišem blogove za Buka Magazin već godinu dana, na STUDENT BL pišem već nekoliko mjeseci, a sve je počelo sa Hocu.ba samo nije bila blog forma. Da bi na kraju napravila i ja svoj blog, Media blog 5+. Zadovoljna sam kako je sve to teklo. Vjerujem u slučajnosti, jer je sve ovo i bila jedna, lijepa, slučajnost.

Od hiljade pročitanih blogova, što naših, što stranih, odlučila sam da održim info predavanje o blogu i blogovanju. Za sve prijave obratite se Ani na mail koji piše ispod. Dana 18. septembra 2018. godine, sa početkom u 18:00 časova, u Amaričkom kutku u Banjoj Luci (Carice Milice 1a, Dvorana Obilićevo) održaće se moje info predavanje. Ako vas zanima tema, prijavite se.

Vidimo se! 💕

13 thoughts on “Info čas: Kako postati bloger?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.